30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Validen sünnet çocuklarına hediye

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesine bağlı Kırıkköy Beldesinde düzenlenen Toplu Sünnet Şölenine katıldı. Kırıkköy Belediyesince bu yıl 4.'sü düzenlenen Kırıkköy Toplu Sünnet Şöleninde, 30 çocuk sünnet olup erkekliğe ilk adımını attı. 

Kırıkköy Belediye Düğün Salonunda 26 Temmuz Cumartesi akşamı düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan, bu yıl 4. sünü düzenledikleri sünnet şöleninde 30 çocuğu daha sünnet ettirdiklerini, şimdiye kadar 98 çocuğu sünnet ettirdiklerini ve belediye olarak yaptıkları icraatları anlatarak, herkese teşekkür etti. Törende konuşma yapan AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ise, sünnet olan çocukları tebrik ederek, milletvekili olarak her zaman Kırıkköy halkının yanında olduğunu ve Ankara'da Kırklarelili hemşerilerinin refahı ve huzuru için kapı kapı dolaşarak her türlü fedakarlığı yaptığını ve yapacağını belirtti. 

Yapılan konuşmalarının ardından, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kaan Karalı ve Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman Gürkan sünnet olan çocuklara bisiklet hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?