30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Validen Tabibler Odası'na ziyaret

Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Kırklareli Tabipler Odası'nın yeni yönetimi ziyaret etti. 

Vali Coş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin'in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, yeni yönetim hakkında Kırklareli Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Oyman'dan bilgiler aldı. Coş, yeni yönetim ile birlikte Kırklareli Tabipler Odası'na çalışmalarında başarılar diledi. Yeni yönetimin Kırklareli halkı için hayırlı olmasını dileyen Vali Coş, sağlığa verdiği önemi bir kez daha belirterek, Kırklareli halkının en iyisine layık olduğunu, bu yüzden de Valilik olarak Kırklareli için yapılacak her türlü olumlu
hizmetlerde desteklediklerini, bu yüzden de Kırklareli halkı için ne yapılırsa yapılsın az olacağını kaydetti. Coş, "Resmi ya da özel olsun bütün kuruluşlarımız vatandaşlarımıza hizmet etmek zorundadır. Herkes hizmet duygusu içinde, hizmet etmek için bir araya gelirse sorun kalmaz. Meslek odalarını, dernekleri ve vakıfları görüşlerinden ve fikirlerinden yararlanılması gereken kurumlar olarak görüyoruz. İşini iyi yapan hekimlerimize ve diğer sağlık personeline her zaman teşekkür ederim. Benim hayran olduğum insanlar, işini en iyi yapan insanlardır. Her işin iyisini yapmak lazım elbette. Kırklareli halkımız her şeyin en iyisine layıktır" dedi. 

Kırklareli Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Oyman da Vali Coş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Kırklareli halkı için ellerinden gelen hizmeti hiçbir zaman esirgemeyeceklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 15:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?