30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Valilikten okuma kampanyası

Kırklareli'nde Eğitim Seferberliği kapsamında uygulanmaya konulan "Okuyorum- Okutuyorum Kampanyası"na olan destek çığ gibi büyüyor. 

Eğitim Seferberliği kapsamında, "Okuyorum- Okutuyorum Kampanyası"nda, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş'un, önderliğinde yapılan, kültür etkinlikleri, faaliyetler ve yardımlarla daha ileri bir düzeye ulaşmıştı. Kırklareli'nde bir çok konuya verilen önem gibi, eğitim konusuna da büyük önem veren Kırklareli Valiliği, bu kapsamda hikaye, roman, fıkra gibi bir çok eserden oluşan ve her yaşta insanın rahatlıkla okuyabileceği 1000 adet kitap alarak, Kırklareli Merkez ve bağlı olduğu tüm İlçe Kütüphanelerine bağışladı. 

Tüm Kırklarelililere okuma alışkanlığının kazandırılması hedeflenen kampanya dahilinde, vatandaşların rahatlıkla ulaşabilmesi ve her türlü eseri okuyabilmesi için kitaplar, kütüphanelere teslim edildi. 

Yaptığı her konuşmasında Atatürk'ün okuduğu kitapları örnek alarak çok kitap okumanın gerektiğini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin kültür olduğunu hatırlatan Vali Coş da bu kampanya çerçevesinde kazananın; Kırklareli'nin, bizlerin ve çocukların olacağını, bunun içinde sürekli kitap okumalı ve okutulmasının gerekliliğini belirterek, "Okuyorum- Okutuyorum Kampanyası" na Kırklareli halkınında destek olmasını istedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 17:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?