7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Vizeacarspor : 0 - Tozaklıspor : 1

HOROZLAR ÖLDÜ ÖLDÜ DİRİLDİ

VİZEACARSPOR : 0 - TOZAKLISPOR : 1

Tozaklıspor oldukça zorlandığı maçta Alpay’ın ayağından bulduğu golle altın değerinde 3 Puan aldı.



SAHA:Vize Belediye Stadı
SAAT:15:30
HAKEMLER:


TOZAKLKISPOR VİZEACARSPOR
-------------------------- -------------------------
Gürcan Sercan
Ersoy Ali
Gökhan Mehmet Hakan
Tuncay Yavuz
Erdinç Erol
Ersen Tayfun
Tayfun Şahin
Alpay Selçuk
Tanju Hakan
Önder Bahadır

YEDEKLER YEDEKLER
------------------- -------------------
Muharrem Mehmet Baran
Mehmet Tunar Salih Aşık
Mehmet Aydın Sezer
Çınar Ayhan
Ümit Orhan Can
Murat

TEKNİK DİREKTÖR TEKNİK DİREKTÖR
----------------------------- ----------------------------
Tali KELEP Mehmet SİGA

GOL:Alpay(Dk.70 Tozaklıspor)
SARI KARTLAR:Hakan(Vizeacarspor),Ersoy,Tanju(Tozaklıspor)

Kırklareli Büyükler 2.Amatör Lig’nin B Grubu’nda 29 Nisan 2007 Pazar günü Vize Belediye Stadı’nda sat:15.30’da oynanan maçta Şampiyonluk mücadelesi veren Tozaklıspor ile ligde hiçbir iddiası bulunmayan Vizeacarspor takımları karşı karşıya geldiler. Dostça ve centilmenlik anlayışı içerisinde oynanan maçı Tozaklıspor Alpay’ın attığı golle 1-0 kazandı.

Maça her iki takım oyuncuları da kontrollü futbolla başlamayı tercih ederlerken, hem ev sahibi Vizeacarspor hem de Tozaklıspor’lu futbolcular bu önemli mücadelede hata yapmamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Tozaklıspor’un genç oyuncusu Gökhan maçın ilk dakikalarında girdiği bir ikili mücadelede sakatlanarak, maça devam edemedi ve yerini Çınar’a bıraktı. Hastaneye kaldırılan Gökhan’ın yapılan ilk muayenesinde ayak bileğinde aldığı bir darbe sonucu ezilme olduğu belirtildi. Maç öncesinde herkesin “Tozaklıspor bu maçı rahat ve farklı bir skorla kazanır” dediği maç tahmin edilenin aksine çok çekişmeli geçti. Vizeacarspor’un son derece güzel bir futbol sergileyip oldukça iyi oynadığı maçta Tozaklıspor adeta öldü öldü dirildi. Maçın ilk yarısında Tozaklıspor Tayfun, Tanju ve Önder’le yakaladığı mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremezken, Tozaklıspor Teknik Direktörü Tali KELEP kaçan pozisyonlar karşısında adeta çıldırdı. Sık sık ayağa kalkarak oyuncularını uyaran Başarılı Teknik Adam bir an olsun yerinde duramadı.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında her iki takım da yaptıkları oyuncu değişiklikleri ile skoru değiştirme yoluna gittiler. Tozaklıspor’un daha atak oynadığı ilk yarının aksine 2.yarıda Vizeacarspor takımı daha derli toplu futbol oynadı. Maç 0-0 devam ederken maçın 70.dakikasında gelişen bir Tozaklıspor kontratağında topu önünde bulan Alpay, önce rakibine bir çalım atark kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı yerden ve mükemmel vuruşla topu Vizeacarspor ağlarına göndererek kaleci Sercan’ı mağlup eden Alpay Tozaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında Vizeacarspor oyuncularının baskısı skora etki etmedi ve başka gol olmayınca Tozaklıspor Takımı Vizeacarspor karşısında elde ettiği 1-0 üstünlükle altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırarak, puanını 21’e yükseltti.

DOSTLUK MESAJLARI

Vizeacarspor ile Tozaklıspor arasında oynanan maçın öncesinde Vizeacarspor Yöneticisi Mehmet SİGA ve Tozaklıspor Kulübü Başkanı Ahmet BİLGİ(PELE) objektiflerimize poz verirlerken, dostluk mesajları verdiler. Kaybetmek ve ya kazanmaktan önce Barış, Dostluk ve Kardeşlik ilkeleri içerisinde Fair-Play anlayışıyla mücadele etmenin kendilerine yakışacağını ifade eden iki yönetici “Küfürden, Kavgadan uzak Centilmence, Dostça ve Kardeşçe bir sezon geçirmek istiyoruz” dediler.
Süleyman Karael
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2007 Salı 02:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?