30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Vize'de mankenler geçidi

Ünlü koreograf Uğurkan Erez, doğum yeri olan Kırklareli'nin Vize ilçesinde annesi Adalet Erez adına yaptırdığı okula öğrencilerin isteği üzerine sinema salonu yaptırmak amacıyla defile düzenledi. Defilede ünlü mankenler podyuma çıkarken, gecede ünlü sanatçı Murat Boz konser verdi. 

Ünlü koreograf Uğurkan Erez'in doğum yeri olan Kırklareli'nin Vize ilçesinde annesi Adalet Erez adına yaptırdığı okula birde sinema salonu yaptırmak amacıyla defile düzenledi. Defilede başta ünlü mankenler Çağla Şıkel, Tuğba Özay ve Hande Subaşı olmak üzere çok sayıda manken katıldı. Vize Stadyumu'na kurulan bir podyumda düzenlenen defileden önce Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Uğurkan Erez ve Pınar Altuğ'a birer plaket verdi. Mankenler Çağla Şıkel, Tuğba Özay, Hande Subaşı, Özge Ulusoy, Bilge Kara, Irmak Atuk, Merve Büyüksaraç, Zeliha Çal, Fatma Yaman, Ebru Öztürk, Sinemis Candemir, Simge Topaloğlu, Merve Karan, Senem Kuyucuoğlu, Fulya Aytaç, Didem Gürüzümcü ve Fulya Sever, stadyumda kurulan podyumda ünlü moda tasarımcısı Erol Albayrak'ın birbirinden güzel tasarımlarının yanı sıra "Dua" adını verdiği gelinlikleri sundular. Yurtdışında sergilenen koleksiyonun Türkiye'de ilk kez Vize'de sergilendiği belirtildi. Göz kamaştıran tasarımların sunumu sırasında zaman zaman mankenlere Devlet Bale Topluluğu sanatçıları da danslarıyla eşlik etti. 

"Adalet Erez içinde bir kez daha Vize'de podyumda olmaktan gurur duyuyorum" diyen Şıkel ve kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan Özay, seyircilerden alkış aldı. 

Hamileliği ilerlemiş olmasına rağmen hiç bir ücret almadan gecenin sunuculuğunu ise Pınar Altuğ üstlendi. Uzun yıllar Vize ilçesinde eşiyle birlikte öğretmenlik yapan annesi Adalet Erez'i anlatan bir belgeseli seslendiren Uğurkan Erez, filmin sonunda gözyaşlarını tutamadı. Böyle bir organizasyonda kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Erez, annesinin adını verdiği okula önce bir kütüphane kazandırmayı düşündüğünü ancak okul öğrencilerinin bir de sinema salonu istemeleri üzerine onları kıramadığını belirtti. Erez, kütüphaneyle birlikte hizmete giren sinema salonunun sezonun bütün çocuk filmlerinin gösterimini sağlayacağını söyledi. 

Gecenin sonunda genç kızların yoğun ilgi gösterdiği sanatçısı Murat Boz sahne aldı. Dans ekibiyle birlikte sahneye çıkan Boz, söylediği şarkılarla stadı dolduran seyircileri coşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 15:52:08
Güncelleme :1 Ağustos 2008 Cuma 15:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?