7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Vize'nin sorunları masaya yatırıldı

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu tarafından ilk olarak Pınarhisar ilçesinde başlatılan ilçelerin ihtiyaç ve sorunları konulu toplantıların ikincisi Vize ilçesinde yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Vali Aydoğdu başta olmak üzere Vali yardımcısı İsmail Gültekin, Vize Kaymakamı Savaş Ünlü, İl Emniyet Müdürü Behzat Canbazoğlu, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, belde belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Vali Aydoğdu toplantıda yaptığı konuşmasında, ilçelerin ihtiyaç ve sorunlarını giderebilmek için toplantı düzenlediklerini, bu toplantıların tüm ilçelerde yapılarak, ihtiyaç ve sorunların giderileceğini belirtti. Aydoğdu, "Bu toplantılarımızda ki maksadımız, sizlerle tanışma, istişare, fikir alışverişi, ortak bir noktada buluşabilme.Bu noktalarımızı devam ettireceğiz.Burada konuşulanlar burada kalmayacak" dedi.

Eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, karayollarından yer altı sularına kadar her konunun konuşulduğu toplantıda, kurum müdürleri tek tek kürsüye çıkarak Vize ilçesine ait kendi birimlerindeki ihtiyaç ve sorunlarını anlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit, Vize ilçesindeki öğrenci artışının sevindirici olduğunu, Namık Kemal İlköğretim Okulu'nun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Bilgin ise Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde ambulans olmadığını, belediyenin sadece bir şoför temini halinde beldeye bir ambulans gönderilebileceğini ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 17:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?