30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Yedikleri Yanlarına Kâr Kaldı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde Babaeski'de oynanan Play-off maçında Kırklarelispor'a 3–1 yenilen Pınarhisarspor final oynama şansını kaybetti.

23 Mart 2008 Pazar günü Babaeski Çim Saha'da oynanan maçta Pınarhisarspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Aziz, Erçin ve Nevzat gibi tecrübeli oyuncular yedek kulübesinde otururken, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Pınarhisarspor takımı, Kırklarelispor karşısında pek varlık gösteremedi.

Spor çevrelerinden basına sızan haberlere göre; Pınarhisarspor Yönetiminin milyarlarca lira harcayarak transfer ettiği futbolcuların masraflarını karşılamakta zorluk çekmekteler. Futbolcuların yaklaşık 3 bin YTL tutarındaki yemek faturasının İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından ödenmesi için Pınarhisarspor yönetiminin bir talebi olduğu, ancak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetince bu durumun adil bir durum olamayacağı için olumlu karşılanmadığı söylenenler arasında yer alıyor. Gelişmelerden haberdar olan vatandaşların tüm bu yaşananları kınadığı belirtiliyor. Bazı vatandaşlar ise "yedikleri yanlarına kar kaldı, onca masraf boşuna mı yapıldı" diyerek, yapılacak ilk genel kurulda Pınarhisarspor Yönetiminin değişmesini istiyorlar.

Öte yandan Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan diğer maçta Evrenspor rakibi Karşıyaka Gençlikspor'u 1–0 mağlup etti. Kırklarelispor ve Evrenspor takımları Kırklareli ASKF tarafından belirlenecek yer ve zamanda final oynayacaklar. Kazanan ekip Babaeskispor ile birlikte ilimizi 3.Lige Terfi Maçlarında temsil edecek.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 00:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
e.turhan IP: 78.183.211.xxx Tarih : 5.04.2008 21:11:54

Kırklareli de spor ve valinin denetim lerinden başka birşey yokmu bu halk ne yapar ne yer ne içer nerelere gider kurumları esnafları işçisi işsizi memuru ne yapar?