30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Yıldırımspor ilginç bir grafik çiziyor

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Yıldırımspor bu güne kadar oynadığı maçlarda ilginç bir grafik çiziyor.

Süper Lig'de lider Vizespor ve ikinci Babaeskispor ile birlikte henüz mağlubiyet yüzü görmeyen 3 takımdan biri durumunda olan Yıldırımspor'un henüz galibiyeti de bulunmuyor.

Oynadığı 6 maçta da eşitliği bozamayan Lüleburgaz ekibi Yıldırımspor 6 maçın tamamından 1 puanla ayrılarak 6 puan toplayabildi. Henüz yenilgi yüzü görmemesine rağmen, galibiyeti de bulunmadığı için düşme potasında yer alan Yıldırımspor Takımı bir an evvel bu kısır döngüye son vermek istiyor.

Sezonun ilk haftasında kendi evinde Kırklarelispor ile 1–1 berabere kalan Yıldırımspor, 2.hafta yine kendi evinde Pınarhisarspor maçından 2–2’lik eşitlikle ayrıldı. 3.hafta yine kendi evinde oynayan Yıldırımspor Ahmet Güvenspor ile 4–4 ve 4.hafta da Kırklareli'nde Kırklareli Sanayispor ile 3–3 berabere kaldı.

5.haftayı Bay geçen Yıldırımspor 6.hafta Babaeskispor ile Lüleburgaz'da kendi saha ve seyircisi önünde 1–1 berabere kalırken, 7.hafta da Karşıyaka Gençlikspor ile Ahmetbey'de oynan maçtan yine 2–2 lik beraberlikle ayrıldı.

Yıldırımspor teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarları bu hafta, 30 Kasım 2008 Pazar günü kendi evlerinde oynayacakları Evrenspor müsabakasından mutlak galibiyetle ayrılacaklarından ve şeytanın bacağını kıracaklarından emin görünüyorlar. 

Süleyman Karael/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?