30
Nisan
2024
Salı
KIRKLARELİ

Yıldırımspor'da 3 puan sevinci

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Yıldırımspor sonunda şeytanın bacağını kırdı ve haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Bu güne kadar oynadığı 6 maçın tamamından beraberlikle ayrılan Yıldırımspor Takımı rakiplerine hiç kaybetmemesine rağmen, galip de gelemiyordu. Yıldırımspor Süper ligin 8.haftasında şeytanın bacağını kırdı ve kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Evrenspo'u 4-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti.

Sezonun ilk haftasında kendi evinde Kırklarelispor ile 1–1 berabere kalan Yıldırımspor, 2.hafta yine kendi evinde Pınarhisarspor maçından 2–2’lik eşitlikle ayrılmış, 3.hafta yine kendi evinde oynayan Yıldırımspor Ahmet Güvenspor ile 4–4 ve 4.hafta da Kırklareli'nde Kırklareli Sanayispor ile 3–3 berabere kalmıştı.

5.haftayı Bay geçen Yıldırımspor 6.hafta Babaeskispor ile Lüleburgaz'da kendi saha ve seyircisi önünde 1–1 berabere kalarak, 7.hafta da Karşıyaka Gençlikspor ile Ahmetbey'de oynanan maçtan yine 2–2 lik beraberlikle ayrılmıştı.

Yıldırımspor Takımı elde ettiği bu galibiyetle hem moral buldu, hem de aldığı 3 puan ile puanını 9'a çıkarark zirve hesapları yapmaya başladı. 

Süleyman Karael-Pınarhisar/Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 09:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?