7
Mayıs
2024
Salı
KIRKLARELİ

Yine Olmadı

Herkes bu günü bekledi. Artık 8 Kasım Stadı'nda galibiyet özleminin bitmesini istiyordu. Ancak yine olmadı. Lüleburgazspor bu hafta da evinde 3 puan alamadı.

Evinde oynadığı 5 maçta bugüne kadar 3 puan elde edemeyen Lüleburgazspor 2 Aralık tarihinde İzmit ekibi Darıca Gençlerbirliğisor ile kendi evinde oynadığı maçta sahadan 0–0 beraberlikle ayrıldı.

Hakemin ilk düdüğü ile maça Lüleburgazspor başladı. İlk dakikalarda her iki takım kontrollü bir oyun sergilese de; ilk yarının geneline baktığımızda oyunun hâkimi Darıca Gençlerbirliği takımı idi. Rakip takım oyuncuları bir yandan hata yapmayarak oyunun hâkimiyetini ellerinde tutmaya çalışırken, diğer yandan da Lüleburgaz takımını iyice bir analiz ettiler ilk yarıda. Sahasında şimdiye kadar 3 puan ile tanışamadığından olsa gerek, Lüleburgaz spor takımı biraz tutuktu. Tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda tribünler beklediği futbolu göremediler sahada.

Devre arasında soyunma odasında Lüleburgaz spor takımı Teknik Direktör Hasan Al'dan iyi taktikler almış olacak ki; biraz da olsa oyuna ağırlığını koydu. Özellikle sol kanattan İsmail'in geliştirdiği ataklarla tehlike yaratmaya çalışan Lüleburgaz spor takımı maalesef aradığı golü bulamadı. Özellikle maçın 70. dakikasında Darıca G.B. kalesini abluka altına alan Lüleburgaz forvetinin tüm baskısı bir sonuç getirmedi. 

Darıca G.B Takımı oyunun bazı bölümlerinde geliştirdiği cılız ataklarla Lüleburgaz kalesine gelmeyi denedi. Savunmada Timur'un kontrollü oyunu ile çıkardığı uzun toplarla Darıca G.B kalesine yüklenen Lüleburgaz spor tüm çabalarına rağmen maalesef aradığı golü bulamadı ve maç 0–0 sona erdi.

 

 

 

Stad: 8 Kasım
Hakemler: Muhammet Keleş (5), Ali Burak
Başer (5), Mehmet Ali Geniş (6) 

LÜLEBURGAZSPOR: Muharrem (7), Ceyhun
(7), Yusuf (5), Şahin (6), Timur (7), Gökhan (6),
İsmail (6), Reyhan (6), (Dk.77 Ahmet (5)), Tolga
(6), Erdal (5), Ulaş (7)

DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPOR: Orhan (7),
Oğuz (5) (Dk. 88 Oğuzhan ?), Erkan (7), Ercan
(7), M.Murat (6), Faruk (7), Hakan (6), (Dk.77
Orhan (5), Alper (6), Yunus (6) (Dk.61 Ali (6)),
Mehmet (7), Zülküf (6)

SARI KARTLAR: Dk. 34 Yunus, Dk. 37 Faruk
(Darıca Gençlerbirliğispor), Dk. 11 Ulaş
(Lüleburgazspor)

Fırat Çalışkan/Hürfikir
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 22:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?