20
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRKLARELİ

Yürek sızlatan manzara

Pınarhisar sokaklarında önceki gün karşılaştığımız içler acısı manzara karşısında yüreğimiz sızladı.

Başbakan Recep Tayyib Erdoğan'ın ikinci memleketim dediği Pınarhisar'da objektiflerimize takılan bu görüntüler ülke genelinde ekonomik krizin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

İşlediği siyasi suçtan dolayı bir dönem Pınarhisar Cezaevi'nde yatan Başbakan Erdoğan'ın ikinci memleketim dediği, ancak hiçbir faydasının olmadığı Pınarhisar'da orta yaşlarda bir bayanın çöp konteynırı içerisindeki çöpleri karıştırarak dakikalarca kendine yarayacak bir şeyler araması "ekonomik kriz yok" deyenlere bir cevapmışçasına objektiflerimize yansıdı.

"Kriz bizi teğet geçti" diyenler tüm olumsuzluklara rağmen, maalesef bu manzaraları görmezden gelerek, ülkemizde her şey güllük gülistanlıkmış gibi göstermeye çalışsalar da ne yazık ki gerçekler tüm açıklığı ile ortada.


 

Süleyman Karael / Pınarhisar-Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 14:44:49
Güncelleme :1 Mayıs 2009 Cuma 13:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sidar beg IP: 85.99.177.xxx Tarih : 27.04.2009 15:47:44

tabiki  basbakan  görünen   yerlerini  örtüyor  gercekleri  örtmüyor  eger  basbakan  görevini  yapacaksa  buyrun yap  ama   boyundan  daha  büyük  işlere  kalkarsan  istifa  et   gel  boyundan  büyük  işleri  yap  teget  gecmedi  ezdi  gecti  kriz  bizi kendini  toparla   bi  baskan  bu  kadar   vicdansız  olmaz  aslında sende  o  yok  ama  nese   yine  kendini  toparla...