8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRKLARELİ

Ziraat mühendisleri eğitimde

ZİRAAT MÜHENDİSLERİNE

Kırklareli'nde ziraat mühendislerine yönelik "İyi Tarım Uygulamaları" eğitimi verilmeye başladı.

Kırklareli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Erol Özkan başkanlığında düzenlenen eğitimlerin ilki Serbest Muhasebeciler Odası'nda gerçekleştirildi. Ziraat mühendislerine eğitim veren Erol Özkan, mevzuat, işleyişi ve şu anki uygulamaların nasıl olduğu yönünde açıklamalarda bulundu Özkan, bu eğitim sonrasında katılımcıların almış oldukları sertifikalarla Tarım Bakanlığı anlaşmalı firmalarda iç denetçi olarak çalışabileceklerini belirtti.

Tarımsal danışmanlık yapan ve 6 yıldır profesyonel anlamda kalite yönetim sistemleri eğitimi veren Sakıp Altunlu ise, "Beklentiler değişiyor. Önceden insanlar gıdayı buldukları yerde yiyorlardı, artık çok hassasız özellikle bayanlar öyle. Kurumların gelişmesi ve mükemmelleşmesi değişimle başlıyor. Uygulamasak tehdide dönüşüyor. Para ve mal hareketi hızlanıyor, buda küreselleştirmeyi gerektiriyor. Kendimizi adapte edebildiğimiz ölçüde fırsatımız oluyor, adapte olamazsak tökezliyoruz. Müşteri şikayetlerini

ciddiye almamız özgüvenimizin göstergesidir. Ve bizim gelişmemize çok büyük katkılar sağlayacaktır. Şikayetler fırsat kapısı yaratıp bizi ileriye taşır" diye konuştu.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİNE
ZİRAAT MÜHENDİSLERİNE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 17:16:00
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 23:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?