30
Mayıs
2024
Perşembe
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

ÖİB o arsanın satışını onayladı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı'na ait Muğla Bodrum, Kırklareli Doğanca Köyü ile Lüleburgaz ilçesindeki taşınmazların, İdare tarafından gerçekleştirilen ihalelerde en yüksek teklif veren kişi ve kuruluşlara satışına karar verdi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı'na ait Muğla Bodrum, Kırklareli Doğanca Köyü ile Lüleburgaz ilçesindeki taşınmazların, İdare tarafından gerçekleştirilen ihalelerde en yüksek teklif veren kişi ve kuruluşlara satışına karar verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın taşınmaz özelleştirmeleriyle ilgili kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Maliye Hazinesi adına kayıtlı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Konacık köyü'nde bulunan, bin 326,43 metrekare yüzölçümlü arsanın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihaleye göre taşınmazın 555 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Akın Hazır Beton İnşaat Sanayi'ye devredilecek. Şirketin sözleşme imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde geçici teminatının irat kaydedilerek, taşınmaz 550 bin TL bedelle ikinci teklifi veren Abay Ecza Deposu Sanayi'ne verilecek. Abay Ecza'nın da sorumluluğunu yerine getirmemesi halinde geçici teminat irat kaydedilip, ihale iptal edilecek.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kırklareli Doğanca Köyü'nde bulunan 7 bin 184,83 metrekare yüzölçümlü arsanın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen İhale sonucu dikkate alınarak, taşınmaz 65 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Kasım Varol'a satışı gerçekleştirilecek. Varol'un sorumluluğunu yerine getirmemesi halinde geçici teminatı irat kaydedilerek, taşınmaz 60 bin TL'lik en yüksek ikinci teklifin sahibi Atila Cengiz'e devri gerçekleştirecek. Cengiz'in de sorumluluklarını yerine getirmemesi durumunda, teminatı irat kaydedilerek ihale iptal edilecek.

-LÜLEBURGAZ'DAKİ TAŞINMAZ 360 BİN TL BEDELLE EN YÜKSEK TEKLİFİ VEREN ANADOLU EFES'E SATILACAK-

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Kırklareli Lüleburgaz ilçesi, Evrensekiz Beldesi'ndeki 3 bin 670,78 metrekare yüzölçümlü arsanın "satış" yöntemiyle özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihale sonucu dikkate alınarak, taşınmazın, 360 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş.ne İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş.nin sözleşme imzalamaktan imtina etmesi veya İhale Şartnamesinde öngörülen yükümlülükleri
 

...
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2011 Çarşamba 19:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?