27
Mayıs
2024
Pazertesi
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

Özel bir nefes açılışa hazırlanıyor

Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi 8 Kasım 2009 Pazar günü muhteşem bir açılışa hazırlanıyor.

Lüleburgaz'da faaliyete geçirilen hizmet binası ile Türkiye'de özel manada ilk ve tek olan Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi ilk olarak 2004 yılında Edirne'de atılan ilk adımın ardından 8 Kasım 2009 Pazar günü yeni bir heyecana daha merhaba diyecek.

Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin Lüleburgaz Siteler Mahallesi Nazif Balkan Caddesi No:35-37 adresinde saat 13.30'da gerçekleştirilecek açılış törenine İlimizden ve çevre muhitlerden saygın kişilerin renk katması bekleniyor.


Eğitim Sektöründen sonra şimdi de Sağlık Sektörü

Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Turut uzun yıllar Kültür Dershaneleri adı altında eğitim sektöründe başarıyla hizmet verdiklerini ve şimdi de 2004 yılında Edirne'de attıkları ilk adımla sağlık sektöründe de aynı başarıyı göstermek niyetinde olduklarını ifade ederken, Pazar günü Lüleburgaz'da gerçekleştirecekleri açılış törenine tüm herkesi davet ettiklerini dile getirdi.

2009 yılı Mayıs ayında Lüleburgaz'da hayata merhaba diyen ve 24 Saat acil servis hizmeti verilecek olan Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları tedavisinin yanı sıra İç Hastalıkları(Dâhiliye), Acil Servis(7/24), Yoğun Bakım, Uyku Laboratuarı, Alerji Testleri, Radyoloji Birimi, Tomografi, USG, EKG, Solunum Fonksiyon Testi, Bronkoskopi Birimi, KOAH-Astım-Bronşit, Chek-Up, Patoloji-Mikrobiyoloji-Biyokimya Laboratuarı ve Sigarayı Bıraktırma polikliniği hizmet vermektedir.

Özel Bir Nefes Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin vatandaşlara yönelik önemli bir avantajı da; SGK(Sosyal Sigortalar Kurumu, Bağ-kur ve Emekli Sandığı) ile anlaşmalı çalışıyor olmasıdır.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 11:08:44
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 15:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?