27
Mayıs
2024
Pazertesi
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

Polisten uyuşturucu operasyonu

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapan çete polis ekipleri tarafından yapılan operasyon ile çökertildi. 23 kişinin gözaltına alındığı operasyonda yaklaşık 9 kilo eroin ve çok sayıda tabanca ele geçirildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 6 aydır izledik uyuşturucu çetesini çökeltmek için düğmeye bastı. Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde dün başlatılan operasyonlarda çok sayıda ev ve işyeri polis ekiplerince basıldı. Toplam 23 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 8 kilo 350 gram esrar, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 13 adet fişek, sustalı bıçak, uyuşturucu kullanma düzeneği ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir otomobile el konuldu.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar ilçedeki bazı kişilere esrar maddesinin yanı sıra uyuşturucu hap (Extasy) temin ettikleri ve madde kullanılması için yer temin ettikleri belirlendi. Emniyetteki ifadelerinin ardından yoğun güvenlik önlemlerinin altında Lüleburgaz Adliyesi'ne sevk edilen 23 zanlının yanı sıra aynı örgüt içerisinde faaliyet gösteren 7 kişinin de farklı tarihlerde tutuklandığı öğrenildi. Örgütlü halde uyuşturucu madde ticareti yapmakla suçlanan zanlıların adliyede sorgularına başlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 12:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?