20
Mayıs
2024
Pazertesi
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

Sevinçleri Kursaklarında Kaldı

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl Profesyonel Futbol Ligine çıkan ve TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor Futbol Takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan gelen haberle yıkıldı.

Sezon başından beri sahasında galip gelemeyen ve 16 Aralık 2007 Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'nda oynanan maçta Körfez Belediyespor 2-0 mağlup eden Lüleburgazspor Takımı kendi evinde galip gelmenin sevincini maalesef yaşayamadı.

Bu maçtan iki hafta önce 2 Aralık 2007 Pazar günü, yine Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan ve 0-0 sona eren Lüleburgazspor-Darıca Gençlerbirliği maçına ilişkin gerçekleştirilen doping kontrolleri sonrasında Lüleburgazspor Takımından Kaptan Timur Yanyalı ve İsmail Erden isimli futbolculara men cezaları geldi. 

Timur Yanyalı'ya Efedrin isimli yasaklanmış madde kullandığı ve söz konusu suçu 2.defa işlediği tespit edildiği için ömür boyu müsabakalardan men cezası verilirken, aynı karşılaşmada yasaklanmış madde bulunan yine Lüleburgazspor futbolcusu İsmail Erden'e de iki yıl müsabakalardan men cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu iki oyuncusunda yasaklı madde bulunduğu için Lüleburgazspor Kulübüne de 25 bin YTL para cezası verdi.

S.Karael/Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 01:06:31
Güncelleme :12 Ocak 2008 Cumartesi 19:54:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?