19
Mayıs
2024
Pazar
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

Tekstil fabrikasındaki yangın korkuttu

Lüleburgaz’da bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Lüleburgaz- Çorlu yolu üzerinde bulunan, Akın Tekstil firmasının fabrikasında, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın depo bölümünde çıkan yangın, önce ipliklerin bulunduğu bölüme, ardından da dokuma bölümüne sıçradı. Fabrikada çalışan işçiler, alevlerin büyümesi üzerine kendilerini panikle dışarı attı.

Fabrikada korku ve panik yaşanmasına neden olan yangının söndürülmesi için, olay yerine Evrensekiz, Lüleburgaz ve Çorlu itfaiyelerine bağlı çok sayıda ekip sevkedildi. İtfaiye görevlilerinin çabaları sonucu, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Fabrikada çalışan işçiler de ipliklerin soğutulmasında itfaiye ekiplerine yardımcı oldu.

Yangında hasar gören malzemeler ve iş makinelerinin dışarı taşınması sırasında ufak tefek kazalar meydana geldi. Bir işçi, iş makinesinin kepçesinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yoğun duman nedeniyle işçilere gaz maskesi dağıtıldı.
Can kaybının olmadığı yangında, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Lüleburgaz Kaymakamı Mehmet Taşdöğen de olay yerine gelerek fabrika yetkililerinden bilgi aldı.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 15:33:38
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 15:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?