19
Mayıs
2024
Pazar
LÜLEBURGAZ - KIRKLARELİ

Trakya Fener rakip bulamadı

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U-13 Ligi’nde Trakya Fenerspor ile Kentspor arasında oynanması gereken maç, Kentspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı.

30 Mayıs 2010 Pazar günü saat 17.30’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda yapılacak mücadele öncesinde Trakya Fenerspor Takımı tam kadro sahaya çıkarken, Kentspor Takımı’ndan hiç kimse yoktu.

Maç öncesinde hiçbir mazeret belirtmeden maçın oynanacağı stada gelmeyen ve Kentspor’un idarecilerinden hiçbirinin orada olmaması da büyük bir sorumsuzluğu gözler önüne serdi.

Trakya Fenerspor Kulübü yönetimi yaşadıkları manzara karşısında rakiplerinden hiç kimsenin bir mazeret belirtmeden stada gelmemesine şaşırdıklarını ifade ettiler.

Bu defa ucuz atlattılar

Trakya Fenerspor oyuncuları da “Kentspor bu defa ucuz atlattı, önceki maçta kendilerini 7-1 mağlup etmiştik, sahada oynamadan maç kazanmak istemezdik” dediler.

Havanın yağışlı olmasına rağmen tribünlerde yerlerini alan futbolseverler bu şekilde olayların yaşanmasının Kırklareli ve Trakya Futbolunun ilerlemesine sürekli ket vuracağını ifade ederlerken, bir daha böyle olayların yaşanmaması gerektiğini belirttiler.
 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 23:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?