1
Haziran
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Kültür ve sanat kursu kayıtları başladı

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğünce, Kültür, sanat ve spor alanında bir çok branşta eğitim kursları açıyor. Türk Sanat Müziği, TSM Enstrüman, Ahşap oyma, Satranç, Türk Halk Müziği, Bağlama, Tezhip (süsleme sanatı) Çini İşlemeciliği, Minyatür, Halk Oyunları, Dekoratif Süsleme, Gitar, Fotoğrafçılık, Yoga, Takı tasarım, Kırkyama, Spor Altyapı, Resim ve Yabancı dil (İngilizce) kursları açılacak.

Karamürsel Belediyesinin Kültür etkinlikleri çerçevesinde açılan değişik branşlardaki bu kurslara 1 Ekim tarihine kadar müracaatlar alınacak. Belediye Kültür Sitesinde branşlarında uzman Öğretmenlerinin nezaretinde çalışmalara başlayacak olan kursiyerler 2006 Haziran ayına kadar eğitim görecekler.

Açılacak olan Kurslarda kazanılacak bilgi ve becerilerin önemine değinen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Değişik branşlarda açılacak olan bu kursların, ilçemizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum.” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 13:04:29
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 16:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ezgi demirbag IP: 81.215.144.xxx Tarih : 24.09.2005 12:57:37
bence bu kurs olayı harika ama tam öğrendiğin sıra bitiyo ve en baştan başlıyo o yüzden bölümlere ayırsanız daha iii olue çünkü bilen de bilmeyende aynı kurta oluyo seviyeye göre belirlense ii sonuç alınabilir teşekkürler