16
Haziran
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Protokol fotoğraf sergisi gezdi

Karamürsel’in yetiştirdiği, Karamürsel’e önemli hizmetlerde bulunmuş olan Gazeteci ve Fotoğraf sanatçısı Mehmet Tören’in ölümünün 1. yıldönümünde Karamürsel Belediyesince, merhum Mehmet Tören’in kendi çektiği fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Karamürsel Belediyesince düzenlenen "Mehmet Tören’in Objektifinden" adlı fotoğraf sergisine protokol büyük ilgi gösterdi.

Büyük ilgi gören ve beğeni kazanan serginin ikinci gününde de protokol üyeleri de büyük ilgi gösterdiler. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı sergiye Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen, Karamürsel Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Mazlum, Cumhuriyet Savcısı Yakup Şahin, Hakimler Ali Aslan Giritli, İsmail Kökten, Metin Tepe sergiyi birlikte gezdiler.

Karamürsel sevdalısı olan, Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı merhum Mehmet Tören’in Karamürsel’in sosyal ve kültürel anlamdaki her platformunda bulunduğunu ve Karamürsel’in bu alanlarda gelişmesinde önemli katkılar sağladığını belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, protokol üyelerine sergi ve fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2005 Cumartesi 16:11:59
Güncelleme :24 Aralık 2005 Cumartesi 16:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?