3
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

İzel'den anlamlı konser

Sakarya Üniversitesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek amacıyla düzenlenen konserde ücretsiz olarak sahneye çıkan İzel, kendisini dinleyenleri coşturdu.

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesi'nde verilen ve geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanacak olan konserde, İzel sahne aldı. SAÜ tarafından organize edilen ve biletlerin 50 YTL'den satıldığı konserden elde edilecek gelir, üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek. Yaklaşık 450 biletin satıldığı gecede İzel, söylediği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere hoş anlar yaşattı.

Konseri SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik, rektör yardımcıları, belediye başkanları ve seçkin konuklar izledi.

İzel, konser sırasında sık sık espri yaparken, kendisini takip eden basın mensuplarına ise, "Gülben Ergen gibi basın ordusu ile dolaşıyorum" dedi. Kameramanları yandan çekim yapmamaları konusunda uyaran İzel, göbeğini göstererek, yandan kötü göründüğünü söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 16:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?