6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Gürültü yaptı, rekoru yarım kaldı

Adapazarı'nda en uzun süre sahnede kalma rekoru kırmak için şarkı söylemeye başlayan Ercan Seyhan, polisin izin vermemesi üzerine denemesini yarıda bırakmak zorunda kaldı.
 
Adapazarı Gar Meydanı'nda kurulan sahnede dün öğle saatlerinde şarkı söylemeye başlayan ve 58 saat 30 dakikadan daha uzun süre sahnede kalması gereken Ercan Seyhan, gece yarısı rekor denemesini bitirmek zorunda kaldı. Noter, sağlık görevlileri ve Guinness'ten yetkililerin huzurunda şarkılarını söylemeye başlayan ve yaklaşık 12 saat sahnede kalan Ercan Seyhan, gürültü yaptığı gerekçesiyle polisin şarkı söylemesine izin vermemesi üzerine rekor denemesini sona erdirdi. 60 saat sahnede kalmak için kendisini şartlandırdığını söyleyen Ercan Seyhan, "Bu ikinci denemem. 
Daha önce de bir takım engeller vardı. 

Bugün yine denemem engellendi. Bir takım çevreler tarafından bu engellemeler yapılıyor. Ben bu denemeyi Sakarya için, Sakarya halkı için yapmaya çalıştım. 

Bunu çok gördüler. Bundan sonra Sakarya'da böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Başka bir ilde yeniden deneme yapacağım" diyerek duruma tepki gösterdi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 17:53:11
Güncelleme :15 Mayıs 2006 Pazartesi 18:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin IP: 85.104.170.xxx Tarih : 20.05.2006 09:32:21
bu kadar ciddi bir iş için yola çıkılıyorsa bunun yaşanması çok anlamsız geliyor madem bu adamın rekor denemesi var gürlütü yaptığı söyleniyor o zaman konserini kapalı spor salonunda verseydi veya bir diğeer durum rekor denemesinin 13.5 saat olarak gerçekleştirecekti ondan önce bu rekorun 58 saat ile bir hintliye ait olduğu bilinmiyormuydu.bence baştan sona bir fiyasko yazık harcanan emeğe.