6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

İlköğretim okulları arası bowling müsabakası

Bowling Sakarya İl Temsilciliği tarafından, "Egemenlik Kupası İlköğretim Okullar Arası Bowling Birinciliği" müsabakası düzenlendi.

Adapazarı Golden Apple Bowling Salonu'nda yapılan müsabakalara il merkezinden Atatürk, Ahmet Akkoç, Karaosman, Mustafa Kemal Paşa, Sabihahanım, Şeker, Zübeyde Hanım, Vakıf Koleji, Vali Mustafa Uygur, Bahçelievler, Aykut Yiğit ve Pamukova İlçesi'nden Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan takımlar katıldı.

60 öğrencinin yarıştığı müsabakayı Sakarya Genlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Adapazarı Merkez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ertuğrul Erdem ile Kulüp Genel Sekreteri İsmet Akdemir ve çok sayıda öğrenci izledi.

Egemenlik Kupası Bowling birinciliğinde öğrenciler arasında en yüksek sayıyı atan Şeker İlköğretim Okulu'ndan Mesut Yılmaz Kansız birinciliği elde ederken, Vali Mustafa Uygur İlköğretim Okulu'ndan Yıldız Güney ikinci, yine Vali Mustafa Uygur İlköğretim Okulu'ndan Murat Yılmaz üçüncü oldu.

Okullar arasında ise Vali Mustafa Uygur İlköğretim Okulu birinci, Mustafa Kemalpaşa İlköğretim Okulu ikinci, Şeker İlköğretim Okulu da üçüncü olarak kupa almaya hak kazandı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 16:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?