5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

İlköğretim okulları arası şiir yarışması

Adapazarı'nda ilköğretim okulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci gelen öğrenci ve okul idarecilerine Hanlı Belediye Başkanı Ali Afacan tarafından bir yemek verildi.

Adapazarı Köfteci İsmail'de düzenlenen yemeğe Hanlı Belediye Başkanı Ali Afacan, Hanlı İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Doğan, öğretmenler, öğrenciler ve belediye personeli katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Hanlı Belediye Başkanı Ali Afacan, Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel idarenin katkılarıyla Adapazarı'nda okullar arasında düzenlenen en güzel şiir okuma yarışmasında "Basralı Fatma" adlı şiiriyle birinci gelen 6. sınıf öğrencisi Dilara Tekin'i kutladı. Başkan Afacan, öğrencinin yetişmesinde katkı sağlayan öğretmenlere teşekkür ederken, minik öğrenciye 2 adet küçük altın taktı. Öğretmenler adına okul müdürü Sabri Doğan'a çiçek veren Başkan Afacan, belediye olarak beldede eğitim ve öğretime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından küçük Dilara Tekin, "Basralı Fatma" adlı şiiri okuyarak davetlilere duygulu anlar yaşattı.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2006 Cumartesi 12:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayri kan IP: 85.96.85.xxx Tarih : 13.06.2006 16:47:41
bence böyle bir sayfa açtığınız için tesekkür ederiz şiir yarısmasında 1. gelen basralı fatma adlı şiiriyle hanlı beldesine ödül veren dilara tekine tesekkür edriz başarılar dilerim