6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Tavuk fabrikasında yangın

Adapazarı'nda, Sabancı Holding'e ait Ömür Tavuk Fabrikası'nda çıkan yangında, söndürme çalışmalarına katılarak yaralanan ve dumandan etkilenen 27 işçi tedavi altına alındı.

Adapazarı Nehirkent Beldesi Adliye Mahallesi'nde bulunan Ömür Piliç Gıda-SA Tesisleri'nin deposunda çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Depodaki karton kutuların tutuşmasıyla çıkan yangını söndürme çalışmalarına katılan 27 işçi ise elleri ve yüzlerindeki yanıklar ile dumandan etkilendikleri için Adapazarı Toyota-SA İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane Başhekimi Süleyman Dalgıç, işçilerin genellikle el ve yüzlerinde 1. derece yanıklar oluştuğunu söyleyerek, "İşçilerin bazıları el ve yüzlerinden yaralanmış. Bazıları ise dumandan etkilenmiş. Ancak işçilerin durumu ağır değil. Gerekli tedaviye başlandı" dedi.

Bu arada, fabrikada yangın tamamen söndürülürken, soğutma çalışmaları da tamamlandı. Yangının kesin çıkış sebebinin belirlenmesi için ise araştırma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2006 Perşembe 14:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?