3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

YÖÇEYDER, 80 öğrenciyi giydirdi

Yetim, Öksüz Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER), 2005-2006 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle, Sakarya'da dernek üyesi 80 ilköğretim ve lise öğrencisini baştan aşağıya giydirdi.

YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eminler, dernek olarak, kayıtlı erkek ve kız yetim öğrencileri her yıl önlük, pantolon, ceket, kravat, etek, hırka, süveter, çorap ve ayakkabı olmak üzere baştan aşağıya giyindirerek, eğitimlerine katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi. Öğrencileri, derneğin gönüllü üyesi hayırsever iş adamlarının katkılarıyla giydirdiklerini belirten Eminler, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkenin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunarak, onları sevindiren hayırsever herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YÖÇEYDER olarak, yeni eğitim-öğretim yılına daha kararlı, organize bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Eminler, "Derneğimize kayıtla yetim öğrencilerimize eğitimde katkılarımızı sürdüreceğiz. Onlar bizim için çok değerlidir. Bu vesileyle, yeni okul sezonunda tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 21:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?