16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

İftarını Hendek'te açtı

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Hendek İlçesi'nde vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Bilgiç, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve oda başkanları tarafından karşılanan Başkan Aziz Duran, Muammer Sencer Caddesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Duran ile birlikte gelen Mehteran Bölüğü'nün çarşı meydanındaki konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte ilçe esnafını ziyaret eden Aziz Duran, daha sonra iftar sofrasına gelerek vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Başkan Aziz Duran, Ali İnci ile başlayan bu geleneğin Hendek'te daha uzun yıllar devam etmesi dileğinde bulundu. Hendek'teki gelişmelerin umut verici olduğunu söyleyen Başkan Duran, "Yollarıyla, parklarıyla, okullarıyla ve sanayisiyle hızla gelişmekte olan Hendek, birçok ilçenin önünde. Halk ve belediyenin bütünleşmiş olması, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynamış. Yeni açılan fabrikalarla da işsizliği en önce çözen ilçelerden birisi olacağına inanıyorum" dedi.

Duran'a ilçedeki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ali İnci de, Aziz Duran'ın iftar programına katılmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Başkan İnci, "İlçemiz, Büyükşehir sınırları içerisine girmesinin avantajını en iyi şekilde değerlendirecektir. Yapıcı ve uyumlu çalışma anlayışımızla bu bütünlüğün içerisinde ilçemizin gelişmesi için çalışmalarımızı en üst düzeyde devam ettireceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 13:06:06
Güncelleme :15 Ekim 2005 Cumartesi 16:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?