24
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ
Belediye Sayfaları

Pamukova'da hizmet atağı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Belediye Başkanı H. Feridun Turan, ilçenin hizmetten mahrum bırakılan her yerine ulaşmaya çalıştıklarını, bunun için de tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Pamukova İlçesi Esentepe Sokak'ta yol genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Turan, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlara, çalışmalar nedeniyle gösterdikleri sabır ve kolaylık nedeniyle teşekkür eden Turan, ilçenin her köşesine ulaşmaya çalıştıklarını, bu nedenle de belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

Turan, "Bu ilçede yaşayan insanların hepsi bizim insanımız. Esentepe Sokağı'na 20-25 yıldır ciddi anlamda hizmet gelmemiş. Özellikle bazı kenar mahallelerde olduğu gibi bu bölgede de kanalizasyon ve yol açma çalışmaları yaptık. Ayrıca burada kilitli parke taşı döşeyerek yıllardır sorun olan yol sorununu çözdük" dedi.

"Vatandaşlarımızın bize olan güveni şevkimizi artırıyor" diye başkan Turan, yol genişletme çalışmaları yaparken yol üzerinde kalan hayvan mandıralarını, bahçe duvarlarını ve benzeri yapılarını kendi elleriyle yıkarak belediyeye kolaylık sağlıyan vatandaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle kadınlarımız, kazmalarla evlerinin duvarlarını yıkıp, taşları elleriyle taşıyarak örnek bir davranış sergiliyorlar. Vatandaşların belediyeye karşı gösterdiği duyarlılığı ve özveriyi takdirle karşılıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 16:25:40
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 14:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar çelik IP: 85.103.157.xxx Tarih : 1.03.2006 23:12:06
selamun aleykum ..bir sakaryalı olarak ve pamukovadaki güreşcilerimize daha cok değer verilmesini isteriz.. Çünkü oradaki sporcular cok değerli ve cok basarılar Ben ist pendikte oturuyorum... Çoğu maçlarını izledim...Bence ilerde inşallah bu Çocuklar Pamukovayı madalyona boğarlar ... pamukova güreş federasyonun resmi sitesinin ve onlar hakkında daha cok bilgi almak isteriz....