18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kırkpınar'da kürek şampiyonası hazırlığı

Sakarya’nın Sapanca İlçesi Kırkpınar beldesinde yapılacak Türkiye Kürek Şampiyonası için hazırlıklar tamamlandı.

2-3 Temmuz tarihlerinde Sapanca’nın Kırkpınar beldesinde yapılacak Türkiye Kürek Şampiyonası için belediye tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı. Büyük kulüplerin de yer alacağı geniş katılımlı şampiyona için yarışmaların yapılacağı parkur, seyircilerin oturma yerleri, sporcuların konaklama ve kamp yerleri belediye ekipleri tarafından yeniden düzenlendi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kırkpınar Belediye Başkanı Niyazi Bağdat, beldenin Türkiye Şampiyonası dışında her türlü su olimpiyatları gibi büyük organizasyonların yapabileceği şekilde düzenlendiğini söyledi. Başkan Bağdat, "2-3 Temmuz tarihlerinde Kırkpınar beldemizde Kürek Federasyonu tarafından Türkiye şampiyonası yapılacak. Büyük kulüplerin yer aldığı geniş katılımlı şampiyona için Kırkpınar Belediyesi olarak tüm hazırlıkları tamamladık. Seyircilerin şampiyonayı rahat izleyebilmeleri için oturma yerleri ve şampiyonaya katılan sporcuların kampı gibi yerler yeniden düzenlendi" dedi.

3 yıldan beri bu organizasyonun Kırkpınar’da yapıldığını kaydeden Bağdat, kulüplerin de Kırkpınar’dan memnun olduklarını ve her yıl yarışların burada yapılmasını istediklerini dile getirdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 17:56:25
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 14:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?