24
Mayıs
2024
Cuma
TURİZM

Gürsoy: Şarköy'un temizliği takdir topluyor

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi Belediye Başkanı Can Gürsoy, Şarköy'ü adına yakışır bir turistik belde olarak tanıtmak, temiz bir ilçe yaratmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.  Gürsoy, yaptığı açıklamada, tatillerini Şarköy'de geçiren yerli ve yabancı turistlerin ilçeden olumlu düşüncelerle ayrılmaları için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Temizliğe çok önem verdiklerini ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti: ''Ekiplerimiz geceli gündüzlü temizlik çalışmaları yapıyor. Amacımız Şarköy'ün imajını olumlu yönde geliştirmek. İlçemizde tatil yapan turistlerin çalışmalarımızı takdirle karşılamaları doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.''

Tatilini Şarköy'de geçiren Alman vatandaşı Tanya Ergün de, Şarköy'de ki temizlik çalışmalarından çok etkilendiğini belirtti. Ergün, eşi ve kızlarıyla Almanya'da yaşadığını belirterek, ''Her yıl Fransa, İtalya, İspanya gibi ülkelerde tatil yapıyoruz. Ama bu güne kadar gittiğim ülkelerin hiç birinde Şarköy'deki kadar sık ve düzenli temizlik yapan yerlerle karşılaşmadık'' dedi.






HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 12:27:52
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 17:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdogan kaytan IP: 213.211.246.xxx Tarih : 10.06.2006 14:45:22
sayin gürsoy. sarköye yaptiginiz hizmetlerden dolayi size almanyada yasayan bir sarköylü olarak tesekkürlerimi sunarim.gecen yazdan sarköyden iki kötü ani ile ayrildim biri basibos gezen sokak köpekleri (ev köpegi sahibi olmama ragmen)digeri eski cennet motelin yerine gerekli ihtimamin gösterilmemesi .genelde hizmetlerinizden memnunuz.yolunuz acik olsun saygilarimla.erdogan kaytan .saricapasa caddesi engin apt sarköy. lütfen sarköyün sitelerini daha genis tanitmaya calisin.