16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Belediye'den destek

Altınova Belediyesi, Türkiye Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Basketbol 2. Ligi takımlarından Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü'ne sponsor olacaklarını bildirdi.

Altınova Belediyesi, deplasman maçlarına gidecek parayı bulamama tehlikesi ile karşı karşıya kalan Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü'ne sponsor oldu. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, engelli basketçilerin hayata bağlılıklarını sağlayan Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü'ne sponsor olacaklarını söyleyerek, "Onlar, yardımı fazlasıyla hak ediyorlar.

Takımdan, bize böyle bir talep geldiğinde bu sporcuların desteği hak ettiğine kanaat getirdik. Sıkıntılarının giderilmesi için Altınova Belediyesi olarak biz, gereken neyse yapacağız. Kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak boynumuzun borcu" dedi.
Öte yandan Yalova Ortopedik Engelliler Spor Kulübü Başkanı Alparslan Erkoç ise, "Takım olarak maddi sıkıntılarımız vardı.

Hatta bu sıkıntılar nedeniyle takım antrenmanlarda motivasyon eksikliği de yaşıyordu. Altınova Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Artık tek hedefimiz var, o da şampiyonluk" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 01:35:43
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?