18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Tavla turnuvasında Fatma Sarı birinci

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen tavla turnuvasında 2 yıldır bayanların üstünlüğü sürüyor. Bu yıl tertiplenen turnuvada Fatma Sarı birinci oldu.
Çınarcık Altın Çınar Festivali bünyesinde düzenlenen geleneksel tavla turnuvası bu yıl da Çınarlı Park'ta yapıldı. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda bayanlar turnuvaya yoğun ilgi gösterirken, 100 oyuncunun çoğunluğunu bayanlar oluşturdu. Turnuvada 3 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan bayanlar, geleneği bu yılda korudu. Erkeklere karşı oynanan karşılaşmaların büyük bölümünde zafer bayanların olurken, finalde de gülen yine bir bayan yarışmacı oldu. Tavla Turnuvası'na 3 yıldır katılan ancak dereceye giremeyen Fatma Sarı, bu yıl birinciliği aldı.
Turnuvaya bu sene ünlü sanatçı çılgın Sedat da katıldı. Ancak ünlü sanatçı da elenmekten kurtulamadı. Şampiyona sonrasında bayanlara bir zafer daha kazandıran Fatma Sarı'ya özel süslemelere sahip orijinal bir tavla hediye edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 13:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufuk başköy IP: 85.97.14.xxx Tarih : 18.08.2005 23:45:16
ismim ufuk başköy,çınarcık tavla turnuvasına katılıp final oynama başarısını gösterip finalde elendim.final oynadıgım kişi çınarcık sakinlerinden bir beydi .sanırım sizin ciddiyetiniz bu kadarmış.bu olayı şiddetle kınıyorum madalyamıda enyakın zamanda belediye başkanına teslim edecegim.( bu konuyu tüm çınarcık sakinlerine duyurmayıda kendime bir görev edinecegim) fatmasarı hamfendi yakınınızmı acaba merak ettim yada belediye başkanından torpillimi.şikayetimi ciddiye almanızı istiyorum.e-mail adresime cevap bekliyorum.bidaki tavla turnuvasını kimin kazanacagınıda söyleyinde bilelim bari.boşuna ter atmayalım.nasıl olsa seneyede yapmayacakmısınız bu turnuvayı.