1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Koordinasyon merkezi kuruluyor

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde, belediyeye ait 3 bin 700 metrekarelik arsa, engelliler için koordinasyon merkezi yapılması amacıyla İl Özel İdaresi'ne verildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçeye özürlüler için bir koordinasyon merkezi kazandıracaklarını söyledi. Erdoğan, yaklaşık 5 yıl evvel Çocuk Esirgeme Kurumu'na yurt yapılması için devredilen, ancak boş duran arsayı geri istediklerini belirtti.

Bakanlığın, bu talebi yerinde bularak arsayı tekrar Çınarcık Belediyesi'ne iade ettiğini kaydeden Erdoğan, "Ardından İl Özel İdaresi ile görüşerek, özürlüler için bir koordinasyon merkezi kurulması için arsayı bedelsiz olarak devredebileceğimizi bildirdik. Yapılan teklife sıcak bakan İl Özel İdaresi, özürlülere yönelik koordinasyon merkezi kurma kararı aldı. Bu karar sonrası 3 bin 700 metrekare büyüklüğündeki arsayı İl Özel İdaresi'ne devrettik. Kısa süre içerisinde inşaata başlamasını bekliyoruz. Biz belediyeye ait bu arsanın vatandaşımızın hayrına değerlendirilmesini istiyoruz. İnşallah halkımız için hayırlı bir tesis olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 12:39:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?