15
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Sinemada icraatın içinden

Adana'nın Kozan İlçesi Belediye Başkanı Kazım Özgan, bugüne kadar yaptığı icraatları Kozan Belediye Sineması'nda düzenlediği halka açık basın toplantısıyla açıkladı. 28 Mart 2004 Mahalli Seçimleri sonrasında Kozan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Kazım Özgan, görev süresince yaptığı icraatlarını ve önümüzdeki dönemlerde yapacakları hizmetlerden bazılarını, Kozan Belediye Sineması'nda halka açık düzenlediği toplantıyla anlattı.

Özgan, Kozan'ı köy ve belde görünümünden kurtaracak projeleri olduğunu ve bunların bir kısmının hayata geçirilmeye başlandığını belirterek, "Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener tarafından Batı Geçiş Çevre Yolu için çıkartılan 2 trilyon lira, Kozan için büyük önem arz ediyor. Şehirciliğe, ağaçlandırmaya, park ve bahçelere, yeşil alana, yeni yollara, içme suyuna, dere ıslahlarına, şehirciliğe büyük katkı sağlayacak projelerle Kozan farklı bir görünüme kavuşacak" diye konuştu.

Özgan, önlerinde Kozan Barajı yolunun duble yol yapılması, toplu konut ve Atatürk Parkı projesinin faaliyete geçmesi projeleri bulunduğu bunlarla ilgili olarak çalışmaların ise sürdüğünü kaydetti.
Toplantı sonrası Atatürk Parkı projesi animasyon filmi katılanlara izletildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 17:54:28
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 15:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?