1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yusuf Bilgili evlendi

Adana 1. Amatör Küme Süper Lig takımlarından Kozan Belediyespor'un Kulüp Başkanı Yusuf Bilgili bekarlığa veda etti. Başkan Bilgili, Kozan Spor Tesisleri bünyesinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu terasında yapılan görkemli bir törenle Özgül Bilgili ile hayatını birleştirdi.

Düğüne, Kozan Kaymakamı Yıldırım Uçar, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Abdullah Doğru, İl Başkan Yardımcıları Faruk Aytek, Yalçın Limoncu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kandemir, Kozan İl Genel Meclis Üyeleri, Kozan Belediye Meclis Üyeleri, Kozan Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları, AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı, Kozan Adliyesi personeli, avukatların yanısıra siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış simaları katıldı.

Düğünde halk ozanları Hacı Karakılçık, Osman Akçay, Arzu Bacı, birbirinden güzel yöresel türkülerle davetlileri coşturdu. Ardından nikah merasimine geçildi. Yusuf ve Özgül Bilgili çiftinin nikahını Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan kıyarken, şahitliğini ise Kozan Kaymakamı Yıldırım Uçar ve işadamı Hilmi Baysal yaptı. İl Başkanı Abdullah Doğru da yaptığı konuşmada çifte mutluluklar diledi. Çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Başkan Bilgili ile uzun yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu ve nikahını kıymaktan büyük mutluluk duyduğu kaydetti. Düğün merasimi yapılan havai fişek gösterisiyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 18:13:50
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 14:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?