18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Boz Ailesi'nin dramı

Adana'nın Kozan İlçesi'nde oturan yoksul bir vatandaş, felçli eşi ve 4 çocuğuna bakabilmek için hayırseverlerin yardımını istiyor. 

Kozan'ın Şevkiye Mahallesi'nde yaşayan Mevlüt Boz (34), felçli eşi Arzu Boz ile çocukları Nagihan (7), Muhammet (6), Leyla (5) ve Fatma'ya (3) bakabilmek için yardım elinin uzatılmasını bekliyor. Mevlüt Boz, yokluktan hala çocuklarının nüfus cüzdanlarını çıkaramazken, ekonomik sıkıntıdan en büyük kızı Nagihan'ı okula dahi gönderemiyor.
Mevlüt Boz, Işıkkaya Köyü'nden olan eşi Arzu Boz'un, iki yıl önce geçirdiği kaza sonrasında felçlik geçirmesi sonucu, ailesi tarafından yaklaşık 2 ay önce küçük kızı Fatma ile birlikte köye götürüldüğünü, yanında bulunan 3 çocuğu ile sığındıkları baraka türü bir evde hayatlarını komşuların yardımı ile devam ettirdiğini söyledi. Mevlüt Boz, yetkililerden yardım elinin uzatılması çağrısında bulunurken, komşuları ise yakınlarında bir aile dramı yaşanmasının verdiği sıkıntıyı anlatırken, çocuklarının topluma yararlı birer fert olarak yetişmesi için bakım yurduna yerleştirilmelerinin gerektiğini söylüyor. 

Boz Ailesi'nin en büyük çocuğu Nagihan ise paydos vakti dışarıda gördüğü okul öğrencilerine imrenerek bakarken, "Ben de okumak istiyorum. Ne olur yardım edin" dedi.
..
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 14:41:20
Güncelleme :6 Haziran 2006 Salı 10:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin şeker IP: 85.97.125.xxx Tarih : 24.03.2006 13:25:31
çok üzücü bir durum ancak sevinilecek bir güzellik gözden kaçmasın, felçli olan eşi ve çocuklarını bırakmıyor, onlara sahip çıkıyor..sevgilerin sahte olduğu günümüzde ibretle bakılacak, imrenilecek bir güzellik.öncelikle mevlüt beyi kutluyorum ailesinin başında durduğu için..eğer bir banka hesap numarası verilirse bu sayfadan elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..