7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

3. Çiçek Festivali'nde yarışma

Antalya'nın Kepez Belediyesi ile Antalya Ticaret Borsası (ATB), Antalya Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği ve Altınova Sanayici ve İş Adamları Derneği (ALTİNSİAD) işbirliğiyle düzenlenen 3. Çiçek Festivali kapsamında çiçek dizayn yarışması yapıldı. 

Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleştirilen Interflora Çiçek Dizayn Yarışması'na 18 çiçekçi katıldı. 

Çiçekçiler, gelin buketi, aranjman dalları ile serbest çalışma, genel klasman alanında yarıştı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in eşi Mümine Öner, Çiçekçiler Odası Başkanı Mehmet Soydal, AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Celalettin Polat ile Interfolara Onursal Başkanı Gazi Doğan'ın yer aldığı jüri, yarışmacıların çalışmalarını değerlendirmede zorlandı. 

Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında gelin buketi dalında Vedat Çelik Dönmez, aranjmanda Abdullah Gökmen, serbest çalışmada Mustafa Belen, genel klasmanda Vedat Çelik Dönmez birinci oldu. Jüri özel ödülünü 9 yaşındaki Makbule Mermi aldı. Yarışmada birinci olanların ödülünü Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in eşi Mümine Öner verdi. 

Çiçek dizayn yarışmasını, çok sayıda vatandaş da ilgiyle izledi. Yarışmanın ardından konser, animasyon ve folklor gösterileri yapıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 19:28:41
Güncelleme :18 Mayıs 2007 Cuma 19:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?