21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

8 bin 500 aliye Ramazan yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle 8 bin 500 dar gelirli aileye yönelik gıda paketi yardımını sürdürüyor. Aynı zamanda 5 ayrı noktada her akşam 3 bin aileye iftar yemeği dağıtımı da devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından tespit edilen 8 bin 500 dar gelirli aileye, gıda paketi yardımları sürüyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, Karaalioğlu, Ermenek, Çamlıbel, Uncalı ve Doğu Garajı bölgeleri olmak üzere 5 ayrı noktada 3 bin vatandaşa iftar yemeği dağıtımının da devam ettiğini açıkladı.

Köken, yemek dağıtımının sorunsuz ve hızlı şekilde gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Sosyal Yardımlaşma Merkezi'nde dağıtımı süren gıda paketleri, hasta ve yaşlı ailelere bizzat belediye ekipleri tarafından evlerine teslim ediliyor" dedi. Ramazan ayında bütün insanlarda yardımlaşma duygularının daha yoğun yaşandığını ifade eden Köken, maddi durumu iyi olan Antalyalılar'ı, dar gelirli vatandaşlara yardım etmeye çağırdı.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 17:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?