21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

AESOB'da görev dağılımı

Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odası (AESOB) yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Geçtiğimiz ay yapılan seçimle göreve gelen AESOB yönetimi, Orhan Tolunay başkanlığında ilk kez toplandı.

AESOB'un yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda başkan vekilliklerine Abdullah Sevimçok ve Ömer Duman, Denetim Kurulu Başkanlığı'na Atilla Yıldız, Disiplin Kurulu Başkanlığı'na ise Mehmet Soydal seçildi.

AESOB yönetiminin, denetim ve disiplin kurulu ile 4 yıl boyunca esnaf ve sanatkarlar için çalışacağını belirten başkan Orhan Tolunay, "Genel kurulda, esnaf ve sanatkarımızın tam desteği ile göreve geldik. Üyelerimiz için bu dönemde de yeni projelere imza atacağız." dedi.

Esnaf ve sanatkarlar için olumlu her projenin yanında yer alacaklarını kaydeden Tolunay, "Arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Odalarımızla, güç birliği yapıp, üyelerin sorunlarını yerinde tespit ederek, çözümleri de birlikte üreteceğiz. Sorunlarımızı, yerel ve merkezi hükümete ileterek, çözümünün takipçisi olacağız." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?