21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

AKM'den servis hizmeti

Antalya Kültür Merkezi'nden, kentin üç bölgesine, 20 Ocak Cuma gününden itibaren servis uygulaması başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı servis uygulaması sayesinde, sanatseverlerin etkinlikler sonrası karşılaştıkları ulaşım sorunu çözülüyor.

Antalya Kültür Sanat Vakfı bünyesinde hizmet veren AKM'nin pek çok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, özellikle akşam saatlerinde yapılan etkinliklerden sonra sanatseverlerin ulaşım sorunuyla karşılaştığını söyledi.

Akşam belli bir saatten sonra toplu taşıma araçlarıyla ulaşımın kısıtlı olduğunu, bu yüzden pek çok vatandaşın gönül rahatlığıyla sanatsal etkinlikleri takip edemediğini belirten Başkan Menderes Türel, "Antalyalılar, bu hizmet sayesinde, ulaşım sorununu düşünmeden AKM'deki etkinlikleri takip edebilecek." dedi.

Servis uygulaması, Antalya Devlet Opera ve Balesi, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Antalya Devlet Tiyatrosu'nun akşam saatlerinde gerçekleştirdiği gösteri ve konserler için geçerli olacak. Etkinliklerin ardından, AKM önünden hareket edecek olan servis araçları, Lara, Karpuzkaldıran güzergahına, Konyaaltı, Arapsuyu, Liman kavşağına ve Kepez bölgesine servis yapacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 17:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?