21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

AKP'ye başarı plaketi

AKP Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Emine Zeynep Akarsu'ya teşekkür plaketi verildi.

Bir süre önce başlatılan Ulusal Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde gösterdiği başarı dolayısıyla, AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Emine Zeynep Akarsu, 'Teşekkür Plaketi' ile ödüllendirildi. Akarsu'ya plaketini Antalya Valisi Alaattin Yüksel'in eşi Emine Yüksel verdi.

Okuma-yazma seferberliğinde gösterilen gayretin süreceğini belirten Akarsu, plaketle ödüllendirildiği için onur duyduğunu ifade etti. Akarsu, "Başbakanımızın eğitim konusundaki duyarlılığını hepimiz biliyoruz. AK Parti Sosyal İşler Birimi olarak bunun bilincindeyiz" dedi.

Çocuk ve yaşlı demeden insanların eğitimi, geleceği için çalıştıklarına dikkat çeken Akarsu, Türkiye genelinde okuma-yazma bilmeyenlerin sayısının azalmasına katkıda bulunmak için çalıştıklarını söyledi. Akarsu, "Hem parti, hem de insanlık vazifesi olarak kampanyaya destek için elimizden geleni yaptık. Eğitim konusunda da bu duyarlılığımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 15:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?