8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Annem hasta deyip, parasını çaldı

ANTALYA'da 83 yaşındaki Saadet Aydın'ın evine giren kimliği belirsiz hırsız, 7 bin YTL'sini çaldı. Yaşlı kadın, “Yarısını bari getirsin, o benim kefen param'' diye gözyaşı döktü.

Anafartalar Caddesi'ndeki Huzur Apartmanı'ndaki bir dairede yaşayan Saadet Aydın'ın bugün sabah saatlerinde kapı zili çalındı. Bir akrabasının geldiğini sanan ve gözleri iyi görmeyen yaşlı kadın, kim olduğunu sormadan kapıyı açtı. Hırsız yaşlı kadına, “Saadet teyze annem hastanede yatıyor. Bana biraz para lazım. Üzerinde para var ama yetmedi. Ben sana 3 gün sonra getiririm'' diyerek para istedi. Yatak odasına giren Aydın, sandıktaki mendile sardığı parasını çıkarmak istedi.

Kadının arkasından odaya gelen genç hırsız, mendildeki 7 bin YTL'yi alıp evden uzaklaştı. Korkudan ses çıkartamayan yaşlı kadın, hırsız evden ayrılınca komşularından yardım istedi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Saadet Aydın, olayı gazetecilere anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Aydın, “Hırsıza sesleniyorum. Paramın yarısını getir, diğer yarısını helal edeceğim. Çünkü o benim kefen param'' dedi. Polis, hırsızın eşkalini belirlemeye çalışıyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 16:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?