21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

ATİK altyapıya yöneliyor

Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nün (ATİK) 23. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kulübün çalışmaları, 2005 yılı gelir ve giderlerinin açıklandığı kurulda, 2006 yılı bütçesi 859 bin 74 YTL olarak kabul edildi.

ATİK'in 23. Olağan Mali Kurulu az sayıda bir katılım ile gerçekleştirildi. Kulübün faaliyetleri, gelirleri ve giderlerinin açıklandığı genel kurulda konuşan ATİK Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Tekin, geleceği hazırlamak ve altyapıya sporcu yetiştirmek için vargüçleri ile çalıştıklarını söyledi.

ATİK Spor Eğitim Merkezi sözleşmesinin hükümet tarafından iptal edildiğini belirten Tekin, yapılan girişimler sonucunda sözleşmenin 2006 yılının sonuna kadar uzatıldığını aktardı. Tekin, "Proje çalışmaları konusunda girişimlerimiz sürerken 100. Yıl Spor Kompleksi protokolle Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Daha önce yaptığımız girişimler neticesinde Atik Sem, devredilen alanın dışında kaldı. Sözleşmedeki mevcut iki adet kapalı kort ve 20 yataklı konaklama tesisi yerine dört adet kapalı kort yapımı ile ilgili sözleşme tadili ve proje çalışmalarımız sürmektedir." dedi.

Kamuoyunda kulübün prestijinin yükseldiğini ifade eden Tekin, "Akdeniz Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa ilköğretim okullarını kapsayan ve senede iki kez yapılan sporcu taramaları devam etti. Bin 123 sporcu ve sporcu adayı ile Türkiye genelinde rekor sayılabilecek bir katılımla eğitimi sürdürmekteyiz." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 15:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?