21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

ATSO üyeleri Demirel'i ziyaret etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Belek Beldesi'nde tatil yapan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i ziyaret ederek, Kasım ayında yapılacak ATSO'nun Geleneksel Vergi Ödül Töreni'ne davet etti.

ATSO Başkanı Kemal Özgen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Selçuk, Enver Barış, Adnan Vucudi Özen'i, Gloria Verde'deki özel villasında kabul eden Demirel, iş dünyasının temsilcilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye ve dünya gündemine yönelik konularda sohbet eden Demirel, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ATSO'nun Geleneksel Ödül Töreni'ne katılmak istediğini söyledi.

ATSO Başkanı Kemal Özgen, "Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel, ATSO'nun geleneksel törenlerinin her yıl şeref konuğu olmuştur. Antalya'da olması dolayısıyla yönetim kurulu arkadaşlarımızla kendisini ziyaret ederek törenimize davet ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yıl yapılacak ödül törenimize katılacağını ifade ederek bizleri onurlandırdı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 18:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?