22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Avşar kızı coşturdu

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Kurban Bayramı'nın ilk akşamında Antalyalılara unutulmaz bir konser verdi. Kemer'de bulunan Sungate Port Royal Otel'de sahneye çıkan sanatçı, söylediği birbirinden güzel şarkılarla konukları coşturdu.

Konsere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar ve çok sayıda davetli katıldı. Konser öncesinde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, 1.5 sene sonra ilk defa konser verecek olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, sahneye çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Basın mensuplarının kuş gribi ile ilgili sorularını da yanıtlayan ünlü sanatçı, kuş gribinin kendi evlerinde de hissedildiğini söyledi. Bu tip tehlikeli hastalıklardan uzak durmak için bilinçlenmenin şart olduğunu belirten Avşar, "Biz evde tavuk ve yan ürünlerini yemeyi bıraktık. Kamuoyunda çok yazılıyor, çiziliyor. Böyle hastalıklardan uzak durmak lazım. Daha öncede buna benzer olarak sars ve deli dana hastalıkları ortaya çıkmıştı. İnşallah bir an önce bu illetten kurtuluruz" dedi. Avşar, bazı kesimlerinin kendi ismini kullanmaya çalıştığını ifade ederek, "Ben daha önce 'Şampiyon belli, ikinci kim?' demiştim. Bu sözümün arkasında duruyorum. Herkesin kulvarı ayrı çizilmiş. Allah herkesin kısmetini vermiş. Ama benimkini biraz fazla vermiş" diye konuştu. Ünlü sanatçı, kızı Zehra'nın karnesinin çok başarılı olduğunu belirterek, bu başarıda kendisinin Zehra'yı sıkı bir şekilde çalıştırmasının büyük katkısı olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 10:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?