22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Bakan bowling salonu açtı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Antalya'da bowling salonu açtı. Salonda bowling oynayan Bakan Şahin, kameralar karşısında heyecanlanınca oyunda sonuncu oldu. Bakan Şahin'in Özel Kalem Müdürü Aygün Denli ise oyunda birinciliği elde etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) tarafından Kemer'de düzenlenen spor zirvesine katılmak için Antalya'ya gelen Bakan Şahin, bir alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunun açılışını yaptı. Açılışa Bakan Şahin'in yanı sıra Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bowling Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Olimpiyat Komitesi Başkanı Tugay Bayatlı, TSYD Başkanı Onur Belge ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından bowling oynamak isteyen Bakan Şahin, önce özel bowling ayakkabılarını giydi, daha sonra bowling hattını inceledi. Kendine göre bowling topu seçen Bakan Şahin'in ilk atışı başarısız olurken, 2. atışta labutların hepsini devirdi. Fakat daha sonra heyecanlanan Bakan Şahin, yanlış atışlar yaptı. Kameralar nedeniyle motivasyonunun bozulduğunu söyleyen Bakan Şahin, "Konsantrem bozuldu. O yüzden sıfır çektim. Oyun tekniğini tam kavrayamadım" diye konuştu. Zaman zaman Bakan Şahin'e Özel Kalem Müdürü tarafından taktik verildi. Oyun sonunda Bakan Şahin sonuncu olurken, Özel Kalem Müdürü Aygün Denli ise birinci oldu. Antrenman eksikliği olduğunu belirten Bakan Şahin, "Özel Kalem Müdürüm birinci oldu. O benim birinciliğim sayılır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 09:35:43
Güncelleme :4 Ocak 2006 Çarşamba 15:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?