21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Bakan Koç Antalya'da


Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, "Bizim dergahımızda umutsuzluk yok. Ayağıma kurşun sıksalar da fark etmez. Zaten benim ayaklarım efsunlu. Allah'a şükür ayağımdan yukarı çıkamıyorlar" dedi. 

Antalya'daki temaslarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Manavgat İlçesi'ne bağlı Kumköy Beldesi'nde yaptırılan Kumköy Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılış törenine katıldı. Burada konuşan Bakan Koç, tesisin 142 günde bitirildiğine dikkat çekti. 

1992 yılında Siirt Valisi olarak temelini attığı kültür merkezini, 2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanı olarak yine kendisinin bitirdiğini belirten Koç, "Laf eden çok olur ama iş yapan azdır. Turizm ölüyormuş, turizm batıyormuş yok öyle şey. 15 aydır bakanlık yapıyorum. Türkiye'nin 250 yerinde inşaat var. Bu inşaatların hiçbirinin temelini de ben atmadım. Benim temelini attığım ya 3 ya da 4'tür. 15 yıllık temel atmaları bitirmeye çalışıyorum. Bizim dergahımızda umutsuzluk yok. Ayağıma kurşun sıksalar da fark etmez. Zaten benim ayaklarım efsunlu. Allah'a şükür ayağımdan yukarı çıkamıyorlar" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 23:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?