21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Balık döneri yaptılar

Kuş gribi nedeni ile çıkmaza giren dönerciler, yeni arayışlar içine girerken, Antalya'da 9 yıldan beri dönercilik yapan Ali Ekiz, balık döneri yaparak sorunu çözdü. Balık dönerinin tavuğun iki katına mal olduğunu belirten Ekiz, müşterilerinin de oldukça memnun kaldığını ve güvenerek yediklerini ifade ediyor.

Kuş gribi nedeni ile lokantalarda tavuk eti tüketimi büyük bir oranda azaldı. Daha önceden 80-90 kiloluk tavuk döneri yapan lokanta ve dönerciler, kuş gribi haberlerinden sonra iş yapamaz hale geldi. Kuş gribinden etkilenen dönerciler yeni arayışlar içine girerken, Antalya'da 9 yıldan beri dönercilik yapan Ali Ekiz, bu sorunu tavuk yerine balık döneri yaparak çözdü.

Balık döneri yapmadan önce müşterileri arasında geniş çaplı bir araştırma yaptığını ifade eden Ekiz, olumlu olacağını gördüğünü söyledi. Bunun üzerine balık döneri yapmaya karar veren Ekiz, balık dönerinin tavuktan daha çok beğenildiğini ifade ediyor.

Daha önceden 10-15 kilo tavuk döneri sattığını belirten Ekiz, kuş gribi haberlerinden sonra 1 kilo bile satamaz hale geldiğini söylüyor. Balık döneri yaptıktan sonra eski müşterilerini tekrar kazanmaya başladığını belirten döner ustası Ekiz, okulların açılması ile birlikte yine eskisi gibi günlük 10-15 kiloya çıkacağını iddia ediyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 17:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?