21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Başkan vatandaşlarla bayramlaştı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Meltem Mahallesi'nde bulunan modern kurban kesim merkezi, vatandaşların beğenisini topladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bayramın ilk günü kesim merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meltem Mahallesi'nde kurulan modern ve hijyenik kurban kesim merkezine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurbanlarını ücretsiz olarak kestiren vatandaşlar bayramın ilk günü sabahın erken saatlerinden itibaren kurban ibadetlerini yerine getirdi. Antalya Et A.Ş.'nin usta kasapları tarafından gerçekleştirilen kesimler vatandaşlardan büyük beğeni ve takdir topladı.

Modern kurban kesim merkezinde vatandaşlar için özel bekleme alanı oluşturulurken ücretsiz çay, simit ve şeker ikramı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de bayramın ilk günü kurban kesim merkezini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Türel'e modern kurban kesim merkezi için teşekkür eden vatandaşlar, "Her yıl yaşadığımız olumsuz koşullar kurulan modern kesim merkezi ile ortadan kalktı. Hizmetlerinizin devamını bekliyoruz. Ücretsiz verilen hizmetten çok memnunuz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise "Önümüzdeki yıldan itibaren modern kurban kesim merkezlerinin sayısını arttırarak Konyaaltı, Lara ve Kepez bölgelerimizde bu tip hijyen, modern kurban kesim merkezleri oluşturacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 17:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?