21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Başkan'a doğumgünü sürprizi

Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, Başkan Erdal Öner'i makamında ziyaret ederek, sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

İlk yarının son maçını Bursa'nın Yeşimspor takımını yenerek galibiyetle kapatan Kepez Belediyesporlu basketbolcular, Başkan Öner'e hazırladıkları doğum günü sürprizinde galibiyeti armağan etti. Maç sonrası yaşanan olaydan dolayı da özür dileyen basketbolcular; olayı maç stresine bağladıklarını ifade ederek, ikinci yarıda fair play içerisinde maçlar kazanarak başarılarını devam ettirecekleri sözünü verdi.

Hazırlanan doğum günü sürprizi için basketbolculara ve teknik heyete teşekkür eden Başkan Erdal Öner, "Benim için gerçekten sürpriz bir doğum günü kutlaması oldu. Başta teknik heyet ve basketbolcularımıza teşekkür ederim. Bu doğum gününün en güzel hediyesi de ligin son maçını galibiyetle kapatarak, ligi hedeflediğimiz yerde bitirmemizdir. Ligin ikinci yarısında da aynı başarı ve özveriyi arttırarak devam ettireceğinize yürekten inanıyorum. Başarılarınızın artması için bizlerde yöneticiler olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ama başarıya giden yolda sizlerden her zaman fair play ruhu içinde oyunlar oynamanız ve maçlar kazanmanızı bekliyorum" dedi.

Başkan Öner daha sonra kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfleyerek 36 yaşına girdiğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 13:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?